Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 33 1.7 16v with carbs.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Имам чисто нов кит на ОМП но е за имола. Задните иначе са същите.
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
      Имам чисто нов кит на ОМП но е за имола. Задните иначе са същите.
      Това е вече хубава новина, дай някакъв тел. да се разберем и да свършим работа.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Пружини вече има, благодарение на rasho 33 imola, който днес ми подари 1 комплект.

СПЕЦИАЛНИ благодарности към Рашича, има да пие бира, заедно с mordohy

Comment

дай да видим стойката отзад с новите пружини
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            дай да видим стойката отзад с новите пружини
            Още не съм ги сложил. Утре - вдругиден ще ги монтирам и ще направя някой фотос.

Comment

Малко позатъна темата, но тези дни направих няколко старта, колата се представи добре. Тези дни ще я замерим с някакви ГПС-и, че ми е любопитно дали се представя по-добре от фабричните данни. Предстои и работа по окачването, но за него ще пиша, когато се изясни концепцията.

Comment

75twinspark

Ще чакаме,и на мене ми е интерсно какво ще покаже.
                Маи ще е доста над фабричните показатели.
                75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Освен г-тека нека видим стойката на колата, не каза рашо какви пружини ти е дал?
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                    Освен г-тека нека видим стойката на колата, не каза рашо какви пружини ти е дал?
                    Обикновени са според мен, само, че от 4х4 защото там са по-ниски леглото на пружината седи върху моста, оттам идва разликата Както и да е, вършат работа, само трябва по-твърди амортисьори да си намеря за отзад

---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:56 ----------

Първоначално публикувано от 75TwinSpark Покажи съобщение
                    Ще чакаме,и на мене ми е интерсно какво ще покаже.
                    Маи ще е доста над фабричните показатели.
                    И на мин ми е интересно, а по мотора има още неща за доизкусоряване

С Венци се пуснахме миналата седмица (сега с мотра 3 литра) и на 400м вървим горе-долу наравно, старта го взимам, после той ме настига

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Обикновени са според мен, само, че от 4х4 защото там са по-ниски леглото на пружината седи върху моста, оттам идва разликата Както и да е, вършат работа, само трябва по-твърди амортисьори да си намеря за отзад

С Венци се пуснахме миналата седмица (сега с мотра 3 литра) и на 400м вървим горе-долу наравно, старта го взимам, после той ме настига
                      Много се кефя на колицата ти и се надявам един ден и моета да се доближи до състоянието на твоета

А по повод пружините от какво са спорт вагон или хечбег 4х4?
                      92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                      95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                      90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                      00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                        Много се кефя на колицата ти и се надявам един ден и моета да се доближи до състоянието на твоета

А по повод пружините от какво са спорт вагон или хечбег 4х4?
                        Нямам си идея, това е само предположение, защото пружините са със нормално сечение, като нормални
                        Обикновено спортнити са 1 или 2мм по-голямо сечение от стандартните

Comment

Нямам си идея, това е само предположение, защото пружините са със нормално сечение, като нормални
                          Обикновено спортнити са 1 или 2мм по-голямо сечение от стандартните
                          а с колко свалиха задницата? или не се променила височината? и няма лид а пуснете клипа с теб и Венци да се порадваме на гласовитите ви хубавици
                          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
                            а с колко свалиха задницата? или не се променила височината? и няма лид а пуснете клипа с теб и Венци да се порадваме на гласовитите ви хубавици
                            Между другото снимки на колата в момента има Нено, чакам го да ги качи. А клип не сме снимали нито аз, нито Венци. Ако някой е снимал отстрани може да го качи, ма мисля, че никой не снимаше в тоя момент.

Comment

Знам едни перфектни твърди задни амортесьори. Газови са !
                              Ако те интересува.
                              Щях да ги отмъкна, ама имам и резервен комплект Боге и ме досрамя!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Знам едни перфектни твърди задни амортесьори. Газови са !
                                Ако те интересува.
                                Щях да ги отмъкна, ама имам и резервен комплект Боге и ме досрамя!
                                Колко много са твърди? Ако са много-много-много твърди ще ги отмъкна

Comment

Working...
                                X